Είναι επίσημο: Ο Michael Kors αγόρασε τον οίκο Versace έναντι 2,12 δισ. δολαρίων

00 promo Donatella

 

 

Μετά από την έντονη φημολογία και τα δημοσιεύματα του Τύπου ήρθε η επίσημη ανακοίνωση: Η εταιρία Michael Kors Holdings Limited αγόρασε τον οίκο Versace, που ίδρυσε ο αείμνηστος Gianni Versace το 1978 και μετά το θάνατο του είχε επικεφαλής την αδελφή του Donatella Versace, για περισσότερα από 2,12 δισ. δολάρια. Με την εξαγορά η Michael Kors Holdings θα μετονομαστεί σε Capri Holdings Limited .

"Αυτή είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή για τον οίκο Versace" δήλωσε η Donatella Versace με μια επίσημη ανακοίνωση. "Έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια από τότε που ανέλαβα την εταιρία μαζί με τον αδελφό μου Santo και την κόρη μου Allegra. Είμαι υπερήφανη που ο οίκος Versace παραμένει μια πολύ ισχυρή παρουσία τόσο στη μόδα όσο και τη σύγχρονη κουλτούρα. Ο Versace δεν είναι μόνο συνώνυμος με το iconic και αδιαμφισβήτητο στιλ του οίκου αλλά και με την ενσωμάτωση και την αποδοχή της διαφορετικότητας, καθώς και την ενδυνάμωση της προσωπικής έκφρασης του κάθε ανθρώπου. Ο Santo, η Allegra και εγώ αναγνωρίζουμε ότι αυτό το επόμενο βήμα θα επιτρέψει στον οίκο Versace να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οικογένεια Versace θα συνεχίσει να διαδραματίζει ρόλο στην εταιρία, με την Donatella να διατηρεί τη θέση της ως σχεδιάστρια.

 

Μιχάλης Αργυρόπουλος

πηγή:www.vogue.com