Δείπνο αγάπης για την ΕΛΠΙΔΑ με τον Γιάννη Πάριο

 

240539

 

 

Ένα ζεστό κάλεσμα αγάπης και προσφοράς, ανήμερα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή του έρωτα Γιάννη Πάριο διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» στο Βaraonda Music Hall. Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που η «ΕΛΠΙΔΑ» «γιορτάζει» αυτή την ημέρα, θέλοντας να στείλει ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης, καθώς όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τους σκοπούς του Κοινωνικού Ταμείου της «ΕΛΠΙΔΑΣ» μέσω του οποίου ο Σύλλογος συμπαραστέκεται στα άρρωστα παιδιά και τις οικογένειές τους . Μέχρι τώρα μέσα από το Κοινωνικό Ταμείο της ΕΛΠΙΔΑΣ έχουν ωφεληθεί περισσότερες από 600 οικογένειες παιδιών με καρκίνο.

 

 

240536

 

ΒΑΡΔΗΣ Ι. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

 

240537

 

ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΙΓΑΛΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΑΡΔΗΣ Ι. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

 

Κατά τη διάρκεια της ξεχωριστής αυτής βραδιάς, ο Γιάννης Πάριος ερμήνευσε τις μοναδικές του επιτυχίες ξεσηκώνοντας τους 400 περίπου καλεσμένους, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να χειροκροτούν το γνωστό ερμηνευτή. Τον Γιάννη Πάριο πλαισίωνε η ορχήστρα του καθώς και μία ομάδα νέων καλλιτεχνών. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, μαζί με τον σύζυγό της κύριο Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη. Παρόντες ήταν ακόμη εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού, πνευματικού και δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας, όπως ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και η σύζυγός του Δέσποινα, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής Θάνος Δημόπουλος και η σύζυγός του Ντόρα, ο κύριος Γιώργος Ι. Βαρδινογιάννης και η κυρία Δήμητρα Σιγάλα, ο κύριος Νίκος Β. Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Αλεξία, ο κύριος Ιδομενέας Κογχυλάκης και η σύζυγός του Βαρδιάννα Βαρδινογιάννη – Κογχυλάκη, το ζεύγος Αλέκου και Μαρίζας Φασιανού, η κυρία Ελένη Βάττη, ο κύριος Γιώργος Αλεξανδρίδης, ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ κύριος Γιάννης Πλακιώτακης και η σύζυγός του Αφροδίτη, ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού κύριος Richard Jackson και η σύζυγός του Eia, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» κύριος Μανώλης Παπασάββας, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου, η Διευθύντρια του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Άννα Παναγοπούλου, και πολλοί άλλοι. Παρούσες ήταν ακόμη η Γενική Γραμματέας της «ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Τζωρτζίνα Έλληνα, η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου «Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Ινώ Κωσταντοπούλου, όπως επίσης και τα μέλη του ΔΣ της «ΕΛΠΙΔΑΣ» Βίκυ Φιλίππου και Ελένη Σαμαρά-Κωσταντακάτου. Την άρτια διοργάνωση της βραδιάς είχε αναλάβει η Οργανωτική Επιτροπή της «ΕΛΠΙΔΑΣ», με επικεφαλής την κυρία Αλίνα Μινέττα και τις κυρίες Μελίνα Δασκαλάκη, Ντόρα Δημοπούλου, Ρίτα Μωραϊτάκη, Ντίνα Πριτσιβέλη, Χριστίνα Τσατσάκη και Σοφία Γιαννικοπούλου.

 

240538

 

ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΒΑΡΔΗΣ Ι. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

 

240540

 

ΑΣΠΑ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠΕΚΗ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ

 

240541

 

ΣΟΦΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΙΓΚΑ

 

240542

 

ΙΝΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΕΛΛΗΝΑ

 

 

240543

 

ΒΙΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

 

240544

 

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΝΤΟΡΑ ΨΑΛΤΟΠΟΥΛΟΥ- ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ

 

240545

 

ΣΟΦΗ ΚΟΥΤΑΛΙΔΗ ΔΑΝΑΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΛΙΖΑ ΤΑΝΝΕΣ

 

240546

 

 

ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΛΕΞΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΒΑΡΔΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΓΧΥΛΑΚΗ, ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΚΟΓΧΥΛΑΚΗΣ

 

28340770 10213444572087804 1549805892 o

 

ΕΛΕΝΑ ΜΑΚΡΗ – ΛΥΜΠΕΡΗ

 

 

240561

 

ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΥ

 

240548

 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΤΑΜΗΣ, ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΡΑΦΑΚΟΥ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ

 

240550

 

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

 

240551

 

ΑΛΕΚΟΣ  & ΜΑΡΙΖΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ

 

240552

 

ΑΦΡΟΔΙΤΗ & ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ

 

 

 240553

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ – ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ Κ. RICHARD JACKSON ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ

 

 

240555

 

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ 

 

240558

 

ΝΤΟΡΑ ΨΑΛΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕΛΕΤΙΟΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

 

240559

 

 ΚΡΙΣΤΥ & ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ 

 

240560

 

ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ, ΡΑΝΙΑ ΤΡΑΓΟΜΑΛΛΟΥ 

 

240562

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΒΙΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ 

 

 

240563

 

 

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: ΡΙΤΑ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ, ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΛΙΝΑ ΜΙΝΕΤΑ, ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

 

240571

 

ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

 

 

240567

 

 

Ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της βραδιάς : KOKLONIS Group of Companies, που στήριξε την εκδήλωση, το ανθοπωλείο DRIZOS που προσέφερε τον υπέροχο ανθοστολισμό της αίθουσας, τα ζαχαροπλαστεία SWEET SPOT για το κέρασμα – έκπληξη σε σχήμα καρδιάς που περίμενε κάθε καλεσμένο στην θέση του, την εταιρεία Γραφικές Τέχνες Απόστολος Γ. Χριστοδουλάκης που προσέφερε τις προσκλήσεις της εκδήλωσης και τον επιχειρηματία κύριο Βλάσση Σταθοκωστόπουλο για τον υπέροχο χώρο και την ποιότητα των υπηρεσιών του Baraonda Music Hall.