Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- Άντρη Αναστασιάδη: Τα εγκαίνια της Παιδικής Χαράς στη Μάνδρα

239742

 

Σε χαρούμενη και συγκινητική ατμόσφαιρα, η Άντρη Αναστασιάδη εγκαινίασε την παιδική χαρά του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Μάνδρας Αττικής, η οποία είχε καταστραφεί από τις πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου. Η παιδική χαρά ανακαινίστηκε εκ βάθρων χάρη στην πρωτοβουλία της συζύγου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, που διοργάνωσε τον περασμένο Δεκέμβριο στη Λευκωσία φιλανθρωπική συναυλία με το έργο του Μάριου Τόκα «Θεογεννήτωρ Μαρία», τα έσοδά της οποίας διατέθηκαν για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου. Μαζί με την Άντρη Αναστασιάδη στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

 

239741

 

Αμέσως μετά την τέλεση του αγιασμού από τον Πατέρα Δημήτριο Μπίλλη και τον εκπρόσωπο του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος, Κωνσταντίνου, η δήμαρχος Μάνδρας, Ιωάννα Κριεκούκη, ευχαρίστησε θερμά τις δύο κυρίες για την τόσο άμεση και αποτελεσματική
στήριξή τους στους κατοίκους της περιοχής. Η Άντρη Αναστασιάδη κατά την ομιλία της ανέφερε πως «Τα παιδιά αποτελούν το μέλλον του Ελληνισμού. Η δωρεά αυτή, την οποία θα ονόμαζα πράξη καθήκοντος, στόχο έχει να παραδειγματίσει και να αποτελέσει την ίδια στιγμή ευγενές κίνητρο για ανάπτυξη ανάλογων συμπεριφορών».

 

 

239745

 

Η Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη από την πλευρά της δήλωσε: «Κρατώ τους ανθρώπους της Μάνδρας στην καρδιά μου και θα είμαι δίπλα τους σε ό,τι με χρειαστούν».

Photo: Studio Panoulis

Chopard: Private Dinner